Kontrakty różnicy kursowej to skomplikowane instrumenty. Handel nimi wiąże się z wysokim ryzykiem szybkiej utraty pieniędzy z powodu mechanizmu dźwigni finansowej. 75% inwestorów detalicznych traci swoje pieniądze, handlując kontraktami różnicy kursowej u tego pośrednika. Potencjalny inwestor powinien zastanowić się, czy rozumie zasady działania kontraktów różnicy kursowej i rozważyć, czy może ponosić wysokie ryzyko utraty swoich pieniędzy.
US Polski
109.77
3.33%
Market Trading Hours* (UTC) Opens on Friday at 13:30

Mon - Fri: 13:30 - 20:00

  • Podsumowanie
  • Dane historyczne
Warunki handlu
Spread 0.31
Pozycja długa, opłata za noc

Pozycja długa, opłata za noc


Margin. Your investment $1,000.00
Opłata za nocowanie pozycji -0.026179 %
Opłaty za pożyczoną część ($-4.97)
Wielkość pozycji wraz z dźwignią ~ $20,000.00
Money from leverage ~ $19,000.00

Przejdź na platformę
-0.026179%
Pozycja krótka, opłata za noc

Pozycja krótka, opłata za noc


Margin. Your investment $1,000.00
Opłata za nocowanie pozycji 0.003957 %
Opłaty za pożyczoną część ($0.75)
Wielkość pozycji wraz z dźwignią ~ $20,000.00
Money from leverage ~ $19,000.00

Przejdź na platformę
0.003957%
Opłata za utrzymanie przez noc 21:00 (UTC)
Min. wielkość handlu 1
Waluta USD
Depozyt zabezpieczający 5%
Giełda papierów wartościowych United States of America
Komisja ds. handlu 0%

Najważniejsze statystyki
Poprz. zamknięcie 113.55
Otwarcie 112.95
Zmiana 1 r. -31.53%
Zakres dzienny 107.95 - 112.95
  • Last Week
  • Last Month
  • Last Year
  • Last two Years
  • Max
  • Dziennie
  • Tygodniowo
  • Miesięcznie
Date Zamknięcie Change Change (%) Otwarcie Wysoki Niski
May 23, 2024 109.77 -3.18 -2.82% 112.95 112.95 107.71
May 22, 2024 113.55 0.85 0.75% 112.70 115.17 112.50
May 21, 2024 113.25 -3.65 -3.12% 116.90 117.04 113.01
May 20, 2024 118.18 0.56 0.48% 117.62 119.19 115.81
May 17, 2024 118.10 -2.38 -1.98% 120.48 121.53 117.12
May 16, 2024 121.57 0.37 0.31% 121.20 122.43 119.76
May 15, 2024 121.85 -7.00 -5.43% 128.85 129.40 121.08
May 14, 2024 127.05 2.08 1.66% 124.97 131.60 124.97
May 13, 2024 123.34 3.73 3.12% 119.61 126.06 119.25
May 10, 2024 119.20 -1.16 -0.96% 120.36 120.36 117.00
May 9, 2024 120.11 0.08 0.07% 120.03 122.24 119.07
May 8, 2024 119.93 1.93 1.64% 118.00 121.03 118.00
May 7, 2024 121.45 0.83 0.69% 120.62 123.74 120.48
May 6, 2024 121.38 4.78 4.10% 116.60 121.83 116.00
May 3, 2024 115.35 -0.44 -0.38% 115.79 117.89 111.69
May 2, 2024 113.19 3.74 3.42% 109.45 118.27 108.72
May 1, 2024 94.67 -0.28 -0.29% 94.95 97.63 93.66
Apr 30, 2024 95.41 -5.90 -5.82% 101.31 101.45 94.63
Apr 29, 2024 103.46 2.48 2.46% 100.98 105.07 100.56
Apr 26, 2024 100.67 2.56 2.61% 98.11 102.01 98.03

Kalkulator inwestycyjny

Oblicz hipotetyczny zysk lub stratę z transakcji CFD otworzonej w określonej dacie (wybierz datę) i zamkniętej w innym terminie (wybierz datę).

Prowizja od transakcji
0
  • 1:1
Dźwignia
1:1
  • 20
  • 100
  • 500
  • 1000
  • 10000
Inwestycja
Wielkość transakcji (dźwignia x inwestycja):
Otwarcie

Zamknięcie

Krótka Długa

W celu uniknięcia wątpliwości, wyliczenie nie uwzględnia kosztów utrzymywania pozycji do następnego dnia (które jest obarczone dodatkowymi opłatami)

Avis Company profile

O firmie Avis Budget Group, Inc.

Avis Budget Group Inc. świadczy usługi w zakresie wynajmu pojazdów i car sharingu. Do segmentów działalności Spółki należą segmenty Ameryka i Międzynarodowy. Segment Ameryk dostarcza i licencjonuje marki Spółki stronom trzecim w zakresie wynajmu pojazdów oraz produktów i usług dodatkowych w Ameryce Północnej, Ameryce Południowej, Ameryce Środkowej i na Karaibach, a także prowadzi działalność w zakresie wspólnego użytkowania samochodów na rynkach. Segment Międzynarodowy dostarcza i licencjonuje marki Spółki stronom trzecim w zakresie wynajmu pojazdów oraz produktów i usług dodatkowych w Europie, na Bliskim Wschodzie, w Afryce, Azji i Australazji, a także prowadzi działalność car sharingową na niektórych z tych rynków. W swojej flocie wynajmu Spółka oferuje różne pojazdy, w tym samochody luksusowe, pojazdy do zastosowań specjalnych i lekkie pojazdy użytkowe. Spółka prowadzi działalność za pośrednictwem trzech marek w zakresie rozwiązań mobilnych, takich jak Avis, Budget i Zipcar, a także kilku innych marek na swoich rynkach.

Obecna cena akcji Avis Budget Group, Inc. wynosi 109.65 USD. Wykres akcji pozwala inwestorom lepiej zrozumieć wyniki oraz cenę akcji, umożliwiając świadome podejmowanie decyzji podczas handlu akcjami i CFD.

Odkryj inne akcje z wykresami, istotnymi danymi i aktualizacjami cen w czasie rzeczywistym: Nissan Motor Co., Ltd., Alico, CMS Energy, Airports of Thailand Public Company Limited, Crown Castle International oraz Micron Technology, Inc.. Więcej informacji można znaleźć w profilach spółek na Capital.com.

Industry: Passenger Car Rental

379 INTERPACE PARKWAY
PARSIPPANY
NEW JERSEY 07054
US

Użytkownicy oglądają również

Oil - Crude

76.56 Price
-0.370% 1D Chg, %
Pozycja długa, opłata za noc 0.0072%
Pozycja krótka, opłata za noc -0.0292%
Opłata za utrzymanie przez noc 21:00 (UTC)
Spread 0.030

Gold

2,340.49 Price
+0.540% 1D Chg, %
Pozycja długa, opłata za noc -0.0199%
Pozycja krótka, opłata za noc 0.0117%
Opłata za utrzymanie przez noc 21:00 (UTC)
Spread 0.30

BTC/USD

67,203.40 Price
-0.930% 1D Chg, %
Pozycja długa, opłata za noc -0.0616%
Pozycja krótka, opłata za noc 0.0137%
Opłata za utrzymanie przez noc 21:00 (UTC)
Spread 106.00

US100

18,670.10 Price
+0.320% 1D Chg, %
Pozycja długa, opłata za noc -0.0262%
Pozycja krótka, opłata za noc 0.0040%
Opłata za utrzymanie przez noc 21:00 (UTC)
Spread 1.8

Wciąż szukasz brokera, któremu możesz zaufać?

Dołącz do ponad 610 000 traderów z całego świata, którzy postanowili handlować z Capital.com.

1. Utwórz i zweryfikuj swoje konto 2. Wpłać środki 3. Wszystko gotowe. Zacznij handlować