CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at kunne tabe penge på grund af gearing. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer og om du har råd til risiciene.
Transaktioner med ikke-leverbare instrumenter gennem mæglere er en risikabel aktivitet og kan medføre ikke kun overskud, men også tab. Størrelsen af det potentielle tab er begrænset til de midler, vi holder for dig og på dine vegne, og er i forhold til din handelskonto.Tidligere overskud er ingen garanti for fremtidig fortjeneste. Brug vores uddannelsestjenester til at forstå risiciene, før du begynder at handle for alvor.
Spredningsbets og CFD'er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at tabe penge hurtigt grundet gearing. 82% af investorer taber penge når de handler med spredningsbets og/eller CFD'er. Du bør overveje om du forstår hvordan CFD'er fungerer og om du har råd til at tage den høje risiko for at tabe dine penge.
CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.
CFD'er er komplekse instrumenter, og der er stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 84% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at løbe en høj risiko for at miste dine penge.

Cardano-prisforudsigelse: Kan ADA genoplives efter nylige fald?

By Capital.com Research Team

04:06, 18 January 2022

ADA , Cardano-blockchainmønten, ser ud til at runde 2021 af med mere klynken end det brag, som det startede året ud med.

Møntprisen har været på skrå siden begyndelsen af ​​september. I dag (23. december) er ADA faldet med omkring 56% fra det højeste niveau den 2. september. I de første ni måneders rejse tog det en stigning med 1400% i vækst.

Ligesom mange af de førende kryptovalutaer har Cardano (ADA), der stadig er verdens syvendestørste kryptovaluta målt på markedsværdi, haft et fald i formuen siden det højeste niveau på $3,1. I øjeblikket ligger den på $1,35 med en markedsværdi på $45,13 mia. ifølge data fra CoinMarketCap.

Hvornår, hvis overhovedet, vender Cardano tilbage til sine gamle rutiner og måske endda får nye højder?

Lad os se på projektets seneste udvikling og nogle af de seneste ADA- forudsigelser.

Cardano stiger til rekordhøjde med lancering af intelligente kontrakter

ADA , den oprindelige kryptovaluta på Cardano blockchain, nåede den 2. september et rekordhøjdepunkt på $3,10, en stigning på 26% fra dens hidtidige højeste på $2,46 den 16. maj, under det bredere kryptovaluta-rally. Prisen steg, da udviklerne InputOutput (IOHK) annoncerede den 1. september, at Cardano-testnettet understøttede intelligente kontrakter. Lanceringen på live-netværket blev efterfulgte den 12. september af implementeringen af ​​Alonzo hard fork . 

IOHK sagde i en erklæring "Ved at tillade Plutus-scripts (kodestykker, red.) at blive skrevet og udført på kæden, vil vi have styrken til en ny decentral applikationsplatform, (DApp), der muliggør adskillige DApp og decentrale finansbrugsmønstre (DeFi) - fra simple valutaswap-apps til decentraliserede børser (DEX'er) og mere komplekse beregningsprogrammer såsom Oracles og krypto-støttede algoritmiske stablecoins."

Af ADAs markedsværdi på 54,6 mia. USD er der satset i alt 32,29 mia. USD, hvilket svarer til 71,99 % af møntens samlede udbud, ifølge data indsamlet af PoolTool . Det kunne potentielt understøtte ADA- prisen, da kun 28,01% af forsyningen ikke er blevet låst.

IOHK lavede adskillige Cardano-krypto-nyhedsmeddelelser under Cardano-topmødet i slutningen af ​​september.

Den 26. september blev COTI-platformen annonceret som den officielle udsteder af djed, en ny stablecoin for Cardano.

IOHK sagde:

“Djed agerer ved at opretholde en reserve af basismønter, mens de præger og brænder forskellige andre stabile aktiver og reservemønter. Den er designet til at blive brugt til betaling af transaktionsgebyrer på Cardano-netværket. En fordel ved dette er at gøre transaktionsomkostningerne mere forudsigelige, så man undgår flygtige og urimelige gasgebyrer for brugerne."

Cardano har også annonceret partnerskaber med jordgenopretnings- og træplantningsverifikationsfirmaet Veritree, for at sikre sine optegnelser på Cardano blockchain; e-sport- og spilleplatform Rival for at udvikle NFT-markedspladser; fintech venturefond UBX for en offentlig Cardano-indsatspulje; og AID:tech til at give teknisk vejledning til dets identitetsbaserede finansierings-, betalings- og forsikringsprodukter.

Den 25. september udgav IOHK nyheder om en ny Afrika-fokuseret Cardano-fond, der planlægger at investere $6 millioner i blockchain-projekter på tværs af kontinentet. Den 28. september sagde IOHK, at det har dannet en strategisk alliance med USA-baserede Dish Network for at udforske brugen af ​​Cardano blockchain på tværs af satellit-tv og mobilnetværk.

Den 18. november sagde Bitstamp, den luxembourgske cryptocurrency-børs, at den noterede ADA, og handel ville kunne starte den 24. november.

Den 23. november sagde børsen eToro, at den afnoterede både ADA og TRX (Tron) i USA og forklarede gådefuldt: "Disse ændringer skyldes forretningsrelaterede overvejelser vedrørende det regulatoriske miljø i udvikling." Handlende kan stadig holde mønterne eller lukke deres positioner, men nye handlende vil ikke kunne åbne positioner. Til udtalelsen blev der tilføjet, at "indsatsbelønninger ikke længere vil blive tilbudt amerikanske brugere for begge aktiver, på baggrund af den endelige belønningsudbetaling til brugere den 15. januar 2022. Denne belønning vil blive udbetalt i amerikanske dollars."  

Den 26. november tweetede de, at der er to millioner indfødte tokens/aktiver på Cardano blockchain - det dobbelte af tallene fra oktober.

Den 1. december offentliggjorde en Cardano subreddit-bruger, Jem Colley, at Cardano (ADA) havde overskredet transaktionsmærket på 20 millioner uden en eneste dag med driftsstop i 1.522 dage efter, at blockchain var i drift.

Den 8. december annoncerede Cardano, at de havde passeret milepælen med 1.000.000 delegerede tegnebøger.

Den 22. december meddelte Cardano Foundation, at de ville samarbejde med Eco-Age, bæredygtighedskonsulentbureauet bag Renaissance Awards. Priserne er rettet mod aktivister, der "skaber løsninger til den fremtid, vi har brug for."  

Cardano-prisen trækker sig tilbage fra højderne

ADA kunne ikke opretholde prisstigningerne, da handlende fik profit, og prisen faldt tilbage på under $2,50 den 8. september. Prisen fortsatte med at falde, og faldt til det laveste niveau i én måned på $1,92 den 21. september.

Mens bitcoin og ethereum nåede bunden på den dato og er gået ind i stærke stævner, er ADA-prisen fortsat under pres. Mønten er faldet fra sin position som den tredjestørste kryptovaluta og falder bag BNB, en indfødt mønt fra Binance-platformen, der blev forbudt i Storbritannien tidligere på året. Adskillige bitcoin-alternativer (altcoins) såsom AMP, avalanche, luna og sushiswap har tabt værdi i løbet af den sidste måned, da handlende solgte nogle af deres positioner for at investere i bitcoin-rallyet. Vil de vende tilbage, og vil nye investorer investere i Cardano?

Mønten rykkede op til $2,46 den 25. september, men faldt derefter tilbage til $2,02 den 29. september. Den handlede mellem $2,08 og $2,37 i oktober, selv da bitcoin og ether nærmede sig deres rekordhøje niveauer på henholdsvis $64.000 og $4.000. Den 23. december var prisen faldet til $1,35.

Hvad er udsigterne for Cardanos fremtidige pris? Vil den stige og nå nye højder, eller vil den forblive under pres?

Cardano-prisforudsigelse: vil ADA vende tilbage i fremtiden?

I skrivende stund (23. december) var kortsigtet teknisk analyse fra CoinCodex neutral, med 17 indikatorer, der gav bullish signaler og 14 nedadgående signaler. Det relative styrkeindeks (RSI) og den bevægelige gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) signalerede begge neutralt, mens Hull Moving Average og Volume-Weighted Moving Average (VWMA) begge signalerede et køb. Det ugentlige bevægelige gennemsnit indikerede ADA som et salg. CoinCodex forudsagde, at mønten kunne handles til $1,47 inden den 28. december.

På længere sigt var Cardano-prognosen fra Wallet Investor mere bullish, idet den forudsagde, at den gennemsnitlige pris kunne starte 2022 på $1,5, stige til $3,34 ved udgangen af ​​2022 og ved udgangen af ​​2026 nå $10,5.

ADA-møntprisforudsigelsen fra DigitalCoin forventede, at prisen i gennemsnit kunne nå $2,23 i 2022, op fra $1,93 i 2021, og stige til et gennemsnit på $2,5 i 2025. Den forudsagde, at mønten i 2028 i gennemsnit kunne nå $5,8.

Price Prediction var mere bullish end Wallet Investor og DigitalCoin, og estimerede, at tokens pris i gennemsnit kunne nå $5,67 i 2025, fra $1,85 i 2022, og nå $35,3 i 2030.

Det er vigtigt at huske på, at kryptovalutamarkederne forbliver ekstremt flygtige, hvilket gør det vanskeligt præcist at forudsige, hvad en mønts pris vil være om et par timer, og endnu sværere at give langsigtede estimater. Derfor kan og får analytikere deres forudsigelser forkerte.

 Vi anbefaler, at du altid laver din egen research og overvejer de seneste markedstendenser, nyheder, tekniske og fundamentale analyser og ekspertudtalelser, før du træffer nogen investeringsbeslutning. Og invester aldrig mere, end du har råd til at tabe.

 Følg Capital.com for at holde dig på forkant med markedets seneste nyheder og tekniske analyser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange Cardano-mønter er der?

Der er 33,46 milliarder ADA- mønter i omløb, ud af en samlet forsyning på 33,89 milliarder, ifølge data fra CoinMarketCap. Den cirkulerende forsyning udgør 74 % af den maksimale forsyning på 45 mia.

Er Cardano en god investering?

Om ADA er en god tilføjelse til din portefølje afhænger af dine personlige økonomiske forhold, aktivspredning og risikovillighed. Kryptovalutaer er meget flygtige aktiver, hvilket gør dem mere risikable end andre former for investeringer. Du bør aldrig investere mere, end du har råd til at tabe.

Vil ADA gå op eller ned?

ADAs pris vil blive påvirket af resultatet af de seneste opgraderinger til Cardano blockchain.

Prognosewebsteder, herunder Wallet Investor , DigitalCoin og Price Prediction , forudsiger, at prisen kan stige og nå nye højder i fremtiden. Om du tror på disse forudsigelser, er en beslutning, som kun du kan træffe. Og forudsigelser er ofte forkerte.

Kan ADA nå $10?

Prognoser som dem fra DigitalCoin og Wallet Investor indikerer, at ADA muligvis kan nå op på mindst $10 på lang sigt. Prisforudsigelser tyder på, at prisen kunne springe fra $1,85 i 2022 til $35,3 i 2030.

Om du tror på disse forudsigelser, er en beslutning, som kun du kan træffe. Som altid skal du være opmærksom på, at den tidligere prisudvikling ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Og invester aldrig mere, end du har råd til at tabe.

Læs mere: Hvordan investerer jeg i olie med lidt penge? Dine top 5 indstillinger

Capital Com is an execution-only service provider. The material provided on this website is for information purposes only and should not be understood as an investment advice. Any opinion that may be provided on this page does not constitute a recommendation by Capital Com or its agents. We do not make any representations or warranty on the accuracy or completeness of the information that is provided on this page. If you rely on the information on this page then you do so entirely on your own risk.
Share this article

Most popular

Leder du stadig efter en mægler, du kan stole på?

Deltag sammen med 485.000+ handlende over hele verden, der valgte at handle hos Capital.com

1. Opret og bekræft din konto 2. Lav en inddbetaling 3. Find din handel