CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite riscurile.
Tranzacțiile cu instrumente nerecomandabile extrabursieră sunt o activitate riscantă și pot aduce nu numai profit, ci și pierderi. Mărimea pierderii potențiale este limitată la fondurile deținute de noi pentru și în numele dumneavoastră, în raport cu contul dumneavoastră de tranzacționare. Profiturile anterioare nu garantează profiturile viitoare.
Pariurile pe ecart și CFD-urile sunt instrumente complexe care implică un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% dintre conturile investitorilor de retail pierd bani când tranzacționează pariuri pe ecart și/sau CFD-uri cu acest furnizor. Trebuie să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.
CFD-urile sunt instrumente complexe şi cu un risc ridicat de pierdere de bani din cauza îndatorării. Ar trebui să luaţi în considerare faptul dacă înțelegeți cum funcţionează CFD-urile şi dacă vă puteţi asuma riscul ridicat de pierdere a banilor dumneavoastră.
CFD-urile sunt instrumente complexe şi cu un risc ridicat de pierdere de bani din cauza efectului de levier. 84% dintre conturile de investitori individuali pierd bani când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare faptul dacă înțelegeți cum funcţionează CFD-urile şi dacă vă puteţi asuma riscul ridicat de pierdere a banilor dumneavoastră.
Obțineți aplicația Insider
De asemenea, ne puteți contacta: sunați +44 20 8089 7893 support@capital.com

Predicția prețului Ankr (ANKR) – este încă o criptomonedă atractivă care merită urmărită?

By Capital.com Research Team

07:01, 28 February 2022

După un 2021 uimitor, susținerea acelei performanțe în noul an se dovedește a fi puțin mai dificilă pentru platforma multifațetată DeFi Ankr, deoarece prețul criptomonedei sale ANKR continuă să scadă. Astăzi (20 ianuarie) prețul său a scăzut cu 42% față de începutulul anului, la 0,087 USD.

Având scopul declarat de a fi primul pas în fiecare nou proiect și strategia de lansare pe piață a protocolului, ca soluție all-in-one, platformă de calcul de înaltă performanță, Ankr nu este descurajată și rămâne dornică să clădească pe succesul de anul trecut. În prezent, este clasată pe locul 107 din topul celor mai valoroase criptomonede, cu o capitalizare de piață de 709,8 milioane USD.

Acest articol se va concentra pe predicția prețului criptomonedei Ankr, împreună cu o revizuire cuprinzătoare a perspectivelor sale de creștere și a valorilor fundamentale de pe piața globală a criptomonedelor.

Piața criptomonedelor astăzi

Perspectivele de creștere ale Ankr depind foarte mult de creșterea pieței globale a criptomonedelor, așa că merită să o revizuim pe aceasta mai întâi.

În 2021, băncile de investiții principale au explorat abordări pentru a da posibilitatea clienților să investească în active digitale. Potrivit CNBC, Morgan Stanley a fost prima bancă influentă din SUA care a vândut fonduri bitcoin clienților săi.

Între timp, Goldman Sachs a proclamat că se pregătește să lanseze primul vehicul de investiții în bitcoin precum și alte vehicule de investiții în active digitale pentru clienții privați de gestionare a averii.

În ciuda fluctuațiilor de performanță, Bitcoin a realizat atât de mult în cei 12 ani de existență, încât a depășit orice la scară largă. Potrivit CaseBitcoin, rata de creștere anuală compusă pe 10 ani a bitcoin (CAGR) de 196,7% este „de neegalat în istoria financiară”.

În timp ce activitatea investitorilor instituționali pare să fie în scădere, după cum a menționat CoinDesk, investitorii instituționali rămân părți interesate esențiale, iar unele dintre descoperiri indică faptul că acest lucru va continua cel puțin în următoarele câteva luni.

Cu toate acestea, raportul CoinDesk T1 despre criptomonede sugerează că interesul investitorilor de retail și al traderilor este în creștere, ceea ce duce la creșterea fluxurilor și la tendințe de investiții optimiste.

Criptomonedele câștigă teren și ca mijloc de plată. Tesla, compania lui Elon Musk, care are o investiție considerabilă în bitcoin, a făcut valuri când a raportat că va recunoaște bitcoinul ca formă de plată pentru vehiculele sale.

Pe 20 aprilie, Venmo a anunțat că va accepta criptomonede, permițând peste 70 de milioane de utilizatori să cumpere, să dețină și să vândă criptomonede direct în aplicația Venmo.

În ultimii ani, mai multe companii cunoscute, inclusiv Microsoft, Visa și Expedia, s-au străduit să accepte criptomonede ca modalitate de plată. Investitorii instituționali, administratorii de fonduri speculative și administratorii de investiții sunt din ce în ce mai interesați de încorporarea activelor digitale în diversele lor portofolii de investiții.

Potrivit lui Tim McCourt, șeful global al indicilor de acțiuni și al produselor alternative de investiții la CME Group: „CME a devenit punctul de acces pentru investitorii instituționali în criptomonede. Am atins un nivel record de interes deschis pentru futures bitcoin la sfârșitul celui de-al patrulea trimestru [2020], iar volumul mediu zilnic de tranzacționare a fost de peste 11.000 de contracte.”

Analiza Ankr (ANKR): elemente fundamentale și puncte cheie

În primul rând, ce este Ankr? Ankr este o platformă de calcul de înaltă performanță inventată pentru a profita de resursele de calcul neutilizate din centrele de date și computerele de vârf pentru a facilita implementarea de către dezvoltatori și clienți enterprise a nodurilor blockchain rapid și la un cost mai mic decât furnizorii de cloud public.

Blockchain-urile publice își pot angaja comunitățile în timp ce își descentralizează și își securizează rețelele folosind rețeaua Ankr. „Viitorul este multi-lanț (multi-chain), iar Ankr se va concentra pe împuternicirea tuturor rețelelor ca fundație agnostică a blockchain-ului”, a spus compania în 2022.

Intenția sa este de a construi un ghișeu unic de instrumente pentru dezvoltatori, bazat pe Protocolul Ankr lansat în 2021, rămânând fidel idealurilor sale. „Ne vom păstra întotdeauna etosul soluțiilor descentralizate și ne vom îndepărta de mentalitatea „AWS a blockchain-urilor””, spune acesta. Sectoarele țintă cheie în 2022 vor include jocurile descentralizate și aplicațiile metaverse.

Cu prețul ANKR în creștere cu aproape 1.000% pe parcursul anului 2021 și cu aproape 700% de la lansarea monedei în 2019, investitorii s-ar putea întreba ce se va întâmpla în continuare. Potrivit Wallet Investor și DigitalCoin, predicția prețului criptomonedei Ankr este optimistă, indicând un preț viitor al criptomonedei Ankr puternic bazat pe succesul său sincronic.

Datorită tehnologiei sale robuste, capitalizării pieței semnificative și dinamicii pieței criptomonedelor aflate în evoluție, pare bine poziționată pentru a deveni una dintre criptomonedele cele mai tranzacționate.

Și ce se întâmplă cu tokenul? Tokenul ANKR a cunoscut o creștere a utilizării și a cererii în ultima vreme, pe măsură ce proiectul Ankr progresează, stimulând prețul să continue să crească. Investitorii care caută investiții în criptomonede la preț redus ar putea vedea tokenul ANKR ca fiind atrăgător, deoarece prețul său, precum cel al bitcoin, poate profita și de pe urma deficitului.

Ankr spune că tokenul va juca un rol important în Ankr DAO (organizație autonomă descentralizată). „Creșterea utilității și a mecanismelor de guvernare ale token-ului va îmbunătăți valoarea acestuia, adăugând în același timp un stimulent suplimentar pentru a crește comunitatea noastră și pentru a aduce la masă un număr din ce în ce mai mare de deținători de token-uri”, spune acesta.

În acest moment, 20 ianuarie 2022, există aproape 8,16 miliarde de token-uri ANKR în circulație, iar oferta cumulativă a token-ului este limitată la 10 miliarde de token-uri.

Există o oportunitate pentru cumpărători de a achiziționa tokenul pe măsură ce limita de aprovizionare se apropie. Unul dintre motivele din spatele creșterii prețului bitcoin constă și în raritatea acestuia, deoarece au fost extrași peste 18,9 milioane de bitcoini, aducând oferta totală de bitcoin mai aproape de plafonul de 21 de milioane de monede.

Pe 18 ianuarie a fost anunțat că bursa Kraken listează ANKR.

Estimarea prețului ANKR

Pe baza știrilor recente privind criptomoneda Ankr din martie, Coinbase a adăugat token-uri ANKR pentru a fi tranzacționate la bursa sa. Bursa este cunoscută pentru conformitatea sa strictă și pentru poziția sa legată de reglementare și adaugă rareori criptomonede noi la lista sa de oferte. Această mișcare demonstrează puterea Ankr ca token digital și tehnologia care o susține.

Potrivit predicției de preț Ankr a celor de la Walletinvestor, acesta ar putea crește până la 0,183 USD într-un an și 0,552 USD în cinci ani. Potrivit analiștilor săi, ANKR are o probabilitate foarte redusa, spre zero, de un crash complet atât pe termen lung, cât și pe termen scurt, ceea ce o face o criptomonedă atractivă de urmărit.

Potrivit celor de la DigitalCoin, prețul criptomonedei Ankr ar putea crește la 0,116 dolari în 2022, 0,138 dolari în 2023 și 0,17 dolari în 2026. Ankr este o alegere de investiții profitabilă, conform analiștilor DigitalCoin, și nu anticipează o tendință descendentă.

Conform prognozei Ankr de la TradingBeasts, prețul criptomonedei Ankr ar putea prezenta doar o creștere modestă în următorii doi ani, crescând la 0,11 USD până la sfârșitul anului 2022 și 0,16 USD până la sfârșitul lui 2024.

Întrebări Frecvente

Este Ankr o investiție bună?

ANKR a arătat o traiectorie pe piață optimistă în 2021, iar analiștii de la Walletinvestor, DigitalCoin și TradingBeasts evaluează această criptomonedă ca fiind o opțiune bună de investiție. Cu toate acestea, deoarece piața criptomonedelor este în mod inerent imprevizibilă, investitorii ar trebui să-și planifice investițiile în funcție de obiectivele lor de investiții și apetitul pentru risc.

Câte criptomonede Ankr sunt?

Criptomonedele Ankr sunt limitate la o aprovizionare totală de 10 miliarde, cu peste opt miliarde în circulație.

Citiți mai multe: Predicția prețului monedei COTI: se îndreaptă spre noi maxime?

Capital Com este un furnizor de servicii numai pentru execuție. Materialul furnizat pe acest site web are doar scop informativ și nu trebuie înțeles ca un sfat de investiții. Orice opinie furnizată pe această pagină nu constituie o recomandare a Capital Com sau a agenților săi. Nu facem nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea sau completitudinea informațiilor furnizate pe această pagină. Dacă vă bazați pe informațiile de pe această pagină, atunci faceți acest lucru pe propriul risc.
Share this article

Most popular

Tags

Încă mai căutați un broker de încredere?

Alăturați-vă celor peste 535.000 de traderi din întreaga lume care au ales să tranzacționeze cu Capital.com

1. Creați-vă și verificați-vă contul 2. Faceți prima dvs. depunere 3. Totul este setat. Începe tranzacționarea